Karina Noyons

ROMEO & JULIE. Er der noget mere fantastisk end kærlighed ved første blik? Dén kærlighed som sker KAPOW! når man allermindst venter det. Som tager hver en nervetråd i kroppen med behagelig storm? Og som ikke kan fortrænges for noget i verden. Længe leve den fordomsfri og åbne kærlighed, der binder to sjæle sammen - dag og nat.
Begge ringe er stemplet på siderne med parrets navne. En side med mandens navn + dato og en side med kvindens navn + dato. Enderne er mærket med en sol og en stjerne som symbol for dag og nat. Begge ringe er åbne, men kvinden kan vælge at få enderne forskudt så hendes ring er lidt mere pyntet.

ÆGTE KÆRLIGHED. Ægte kærlighed med bid i! Kæresteparret får et sæt ringe i voks. De bider i hinandens ring, og ringene bliver herefter støbt i 18 krt guld. Bidemærkerne i ringene symboliserer den ÆGTE kærlighed. På samme måde bed man i gamle dage i guldmønter for at sikre sig, at det var den ÆGTE vare. Brugsanvisning: Efter en romantisk middag tages sættet frem og det kommende ægtepar bider i hinandens voksring.