Clibklap

Design og produktion af Claire Maria Lehmann & Iben Harboe

Tesæt bestående af tekande, kop og sukkertop.
Den runde spændstige tekande er designet med udgangspunkt i vandets tyngde og formgivet i væskefyldte balloner, hvor redskaber er mast, presset og trykt ind i formen, hvor hank, tud og låg efterfølgende er placeret. Hanken går, som et cirkelslag, direkte ind i formen, siddende i spænd, hvilket i brug giver et fast og stabilt greb. Den kolde metalhank har yderligere fået en blød og stoflig overflade med den omviklede plastsnøre. Rummer 0,8 liter.

Koppen uden hank er rillet på hele ydersiden fra øverste kant og ned under bunden, hvilket får den til at ligge godt i hånden. Samtidig fungerer kanten foroven som gribekant, når teen er meget varm.

Vase. En enkel vase serie til alle de glasur forsøg, der gennem diverse clib klap projekter er oparbejdet. Vaserne dyppes i to forskellige glasurer. De er alle forskellige og derfor nummererede i bunden.

Krus fra Aftenshowet. Hvert krus bliver dyppet udvendigt i to forskellige glasurer.  Hvor de mødes dannes et tredje farvefelt. Rillerne får glasuren til at ligge forskelligt på og omkring sig.Denne effekt fremhæver porcelænets evne til på fin og poetisk vis at gengive nuancer og variationer. Findes i tre størrelser.

Findes i tre størrelser.

Findes i tre størrelser.

Opsats.

Opsats.

Nisse til et lys.

Nisse til et lys.

Foderbræt.

Foderbræt.